Ražotājiem

Ķirbja un apelsīnu ievārījums

Sastāvdaļas:

  • 1 kg ķirbja

  • 600 g Dansukker Ievārījuma cukura
  • 1 glāze ūdens
  • 4 vidēja lieluma apelsīni
  • 6 krustnagliņas
  • 1 kanēļa miziņa



     


Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

 



Ķirbi nomizo, iztīra un sagriež mazos gabaliņos. No viena apelsīna norīvē miziņu. Pārējos apelsīnus nomizo un mīkstumus sagriež gabaliņos . Visu liek katlā,, pievieno krustnagliņas un pielej ūdeni. Vāra apmēram 40 minūtes, līdz ķirbis mīksts. Visu sablenderē viendabīgā masā. Pievieno kanēļa standziņu un vāra apmēram 15 minūtes. Pievieno cukuru un vāra vel 10 minūtes.


Receptes autors:

Dansukker