Ražotājiem

Paniņu pankūkas

4 porcijas

Sastāvdaļas:

  • 2 glāzes miltu

  • 1 tējkarote sāls
  • 2 tējkarotes cepamā pulvera
  • 1 tējkarote sodas
  • 2 ēdamkar. Dansukker baltā cukura
  • 2 olas
  • 100 g sviesta
  • 500 g paniņu


Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Miltus izsijā bļodā, pievieno sāli, sodu, cukuru un cepamo pulveri. Atsevišķā bļodā iesit 2 olas, pievieno izkausētu sviestu un paniņas. Šķidro masu kārtīgi sakuļ un iemaisa miltos. Cep pankūkas ietaukotā pannā no abām pusēm, kamēr zeltaini brūnas.



Pasniedz kopā ar zemeņu ievārījumu.