Ražotājiem

Piecu graudu cepumi

350 porcijas

Sastāvdaļas:

  • 150 g piecu graudu pārslu
    60 g sviesta
    100 g Dansukker Tumšā cukura sīrupa
    30 g godži ogu
    30 g piena šokolādes gabaliņu
    30 g Indijas riekstu
    1 g (naža gals) sāls

Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Sviestu saputo kopā ar Tumšo sīrupu, pievieno piecu graudu pārslas, kas samaisītas ar godži ogām, drupinātu piena šokolādi, drupinātiem riekstiem un sāli. Samīca mīklu un ļauj tai nobriest vēsumā vienu stundu.

Uz plāts ar cepamo papīru liek mīklas piciņas, var gatavot arī silikona kēksiņu formiņās. Cep 12 minūtes 180°C temperatūrā.

Cepumus no plāts drīkst noņemt tikai tad, kad tie ir pilnībā atdzisuši.

Receptes autors:

Jānis un Maija Kairi, "Kairi cafe"