Ražotājiem

Šokolādes pudiņš ar marakujas mērci

5 porcijas

Sastāvdaļas:

  • 330 g piena

  • 3 olu dzeltenumi
  • 50 g Dansukker Cukurniedru sīrupa
  • 50 g miltu
  • 100 g tumšās šokolādes
  • Marakujas mērcei
  • 2 gab. marakujas
  • 20 g Dansukker Dzidrā sīrupa
  • 100 g persiku sulas
  • 1 g ksanatāna sveķu pulvera
  • 20 g Dansukker želejas cukura "
  • Multi"

Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Olas un Cukurniedru sīrupu saputo, pievieno miltus. Pienu uzvāra un iemaisa tajā olu-miltu maisījumu. Masu turpina karsēt, līdz tā sabiezējusi. Gatavu krēmu izliek bļodā un vēl karstā iemaisa drupinātu šokolādi. Atdzisušu krēma masu sablendē. Pasniedz ar marakujas mērci. Mērces pagatavošana Marakujas mīkstumu kopā ar sīrupu* un persiku sulu sablendē. Pievieno želejas cukuru Multi, un masu uzvāra. Izlej bļodiņā un atdzesē. Atdzesētu samaisa, līdz tā iegūst viendabīgu konsistenci. *Sīrupa pievienošana mērcei padara mērci vijīgāku.


Receptes autors:

Jānis un Maija Kairi, "Kairi cafe"