Ražotājiem

Tumšās šokolādes un banānu brūnītis

Sastāvdaļas:

  • 600 g (20 cm x 20 cm forma) 150 g tumšās šokolādes 80 g sviesta 3 olas 160 g Dansukker tumšā Muscovado cukura 100 g Dansukker Cukurniedru sīrupa 1 banāns 55 g miltu 20 g bezpiedevu kakao 40 g Makadamijas riekstu 4 g cepamā pulvera 0,5 g sāls


Izmantotie cukuri:

Pagatavošana:

Sviestu izkausē kopā ar šokolādi. Olas sakuļ ar tumšo Muscovado cukuru un Cukurniedru sīrupu, pievieno sarīvētu banānu. Izkausētajai sviesta šokolādes masai pievieno sakultās olas ar banānu un samaisa. Miltus ar kakao, cepamo pulveri un sāli iesijā sagatavotajā masā un kārtīgi izmaisa. Gatavo mīklu lej uz plāts, kas izklāta ar cepamo papīru. Cep cepeškrāsnī 25 minūtes 175°C temperatūrā. Gatavu brūnīti atdzesē, liek ledusskapī (vai saldētavā) uz vismaz divām stundām. Pirms pasniegšanas aukstu sagriež gabaliņos.


Receptes autors:

Jānis un Maija Kairi, "Kairi cafe"